LEVERING

 Binnen welk termijn wordt een bestelling geleverd?

Je bestelling wordt over het algemeen binnen 3 werkdagen geleverd. Bij werkdagen worden zaterdag, zondag en feestdagen niet mee gerekend. Indien u een bestelling bij ons plaatst ontvangt u daarvan per mail een bevestiging.

Wij versturen bestellingen via PostNL. Dit gebeurd via de standaard methode. Het verzendbewijs bewaren wij als bewijs of  uw bestelling correct is afgeleverd. U kunt uw bestelling ook aangetekend laten opsturen. In dat geval dient u dit aan te geven op uw bestelling. Bij een aangetekende verzending wordt de inhoud van je bestelling verzekerd tot het moment dat deze bij jou is aangekomen. Voor ontvangst van aangetekende verzendingen is een handtekening vereist. Wanneer je een andere ontvanger selecteert voor de bestelling (bijvoorbeeld als cadeau) dan wordt een handtekening van de ontvanger gezien als bewijs van aflevering.

VERZENDKOSTEN

Voor het verzendklaar maken, controleren en het afleveren van uw bestelling betaalt u een bijdrage per bestelling. Bij iedere bestelling onder de €50,- wordt een verzendbijdrage van €3,95 doorberekend. Bij iedere bestelling boven de €50,- is de verzending gratis. Wanneer u meerdere bestellingen op een dag  plaatst proberen wij deze gezamenlijk te versturen.

RETOURZENDEN

Kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper. 

 

BETALEN

Je hebt meerdere opties om je bestelling bij Franken VOF te betalen.

De opties lichten we op deze pagina toe. Voor alle betaalopties geldt dat het verstandig is dat je na het betalen van je bestelling even wacht met je browser afsluiten, totdat je bent terugkeert op onze webshop. Dan weet je namelijk zeker dat de betaling goed is doorgekomen en dat wij aan de slag kunnen gaan met jouw bestelling!

IDEAL

Via iDeal kan je je bestelling afrekenen via de internetbankier omgeving van jouw bank. Lekker betrouwbaar, eenvoudig en veilig. Kies bij stap 3 in het bestelproces voor betaaloptie iDeal en kies vervolgens de bank waarbij je bankiert. Als je vervolgens akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden en op “GA VERDER” hebt geklikt, word je via onze betaal service provider Mollie doorverwezen naar de online betaalomgeving van jouw bank. Wij worden automatisch op de hoogte gesteld van een succesvolle betaling via iDeal.

PAYPAL

Je kunt je bestelling ook betalen via PayPal. Kies hiervoor bij stap 3 in het bestelproces voor de betaaloptie PayPal. Als je vervolgens akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden en op “GA VERDER” hebt geklikt, word je via onze betaal service provider Mollie doorverwezen naar PayPal, waar je moet inloggen met je PayPal account gegevens. Wij worden automatisch op de hoogte gesteld van een succesvolle betaling via PayPal.

CREDITCARD

Je kunt je bestelling franken.myonline.store ook betalen met één van de volgende credit cards: MasterCard VISA Maestro Kies hiervoor bij stap 3 in het bestelproces voor de betaaloptie Creditcard en kies vervolgens jouw creditcard uit de beschikbare opties. Als je akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden en op “GA VERDER” hebt geklikt, word je via onze betaal service provider Mollie doorverwezen naar de online betaalomgeving van jouw creditcard aanbieder. Wij worden automatisch op de hoogte gesteld van een succesvolle betaling via creditcard.